IMIM Logo2

Donacions

Termometre13739cas

A la nostra societat hi ha més de 40.000 persones amb discapacitat intel·lectual d´origen genètic (30.000 amb Síndrome de Down, 10.000 amb Síndrome de X Fràgil i 2.500 amb Síndrome de Williams Beuren) però en l´actualitat no existeixen tractaments farmacològics eficaços per tal de millorar aquestes discapacitat.

Des del Grup de Recerca Clínica en Farmacologia Humana i Neurociències de l´IMIM, conjuntament amb el Centre de Regulació Genòmica (CRG), estem portant a terme diversos estudis clínics que poden contribuir decisivament a millorar la qualitat de vida daquestes persones. No obstant això, per a la seva realització, només comptem amb l´ajut de donacions dalgunes fundacions privades i de fons públics de recerca que cobreixen parcialment les despeses. La teva col·laboració, per petita que sigui, pot ser essencial per a poder seguir desenvolupant aquestes estudis.


Si vols col·laborar amb nosaltres ho pots fer mitjançant una transferència bancària al compte: ES75 2100 0801 1502 0050 2935 , posant com a referència DOWN i el teu nom i cognoms.  Recorda que si necessitessis un certificat de donació posterior, és fonamental disposar de les teves dades el més acurades possible. 


Les teves donacions o aportacions a favor d´una entitat sense ànim de lucre acollides al règim fiscal establert en la Llei 492002, com és la Fundació IMIM, gaudeixen de certes avantatges fiscals per a les persones donants, tant en l´Impost sobre Societats, en el cas de persones jurídiques, com en el Impost sobre la Renta de les Persones Físiques, en el cas de les persones físiques. Més informació.

Per a rebre el certificat de donació, cal que enviar un correu a donacions (donacions@imim.es) especificant clarament:

Nom de la persona o empresa que ha realitzat la transferència

Adreça

DNI o CIF

Import donat

Per a complementar aquesta informació o per rebre més informació sobre el projecte podeu contactar amb Laia Roca, per correu a lroca@imim.es o al telèfon 93 316 04 60.

Amb el recoltzament de:

Pielogosfjl Pielogosisc FRAXA Generalitatvertical Logo FMM x-fragil
Tecnio Pielogofes Pielogosfeder Piedown Pielogosmar

e-mail: cridard@imim.es :: 2012-2016© cridard.imim.es :: Avís legal i política de privacitat.