IMIM Logo2
Donación IMIM

Benvinguts

El Grup de Recerca en Farmacologia Integrada i Neurociència de Sistemes (FINS)  de l’IMIM (Institut Hospital del Mar d´Investigacions Mèdiques) i el grup de Neurobiologia Cel·lular i de Sistemes del Centre de Regulació Genòmica (CRG), en col·laboració amb diverses entitats i fundacions està portant a terme estudis clínics relacionats amb la millora del rendiment cognitiu en persones amb discapacitats intel·lectuals, d’origen genètic, o bé que pateixen una malaltia neurodegenerativa.

L’aproximació d’aquest tipus d’estudis és, forçosament multidisciplinària, en què hi participen especialistes en neurociències, farmacologia clínica, bioquímica, genètica, neuropsicologia, neurofisiologia i neuroimatge.

Actualment, estem interessats pels efectes pleiotròpics en el sistema nerviós central de compostos d’origen natural, com els flavonoids.

L’ús de compostos naturals, molts d’ells presents en la nostra dieta, amb una elevada seguretat toxicològica, permet una ràpida translació d’observacions realitzades en models animals a estudis clínics, en voluntaris sans o pacients

Amb el recoltzament de:

Pielogosfjl Pielogosisc FRAXA Generalitatvertical Logo FMM x-fragil
Tecnio Pielogofes Pielogosfeder Piedown Pielogosmar

e-mail: cridard@imim.es :: 2012-2016© cridard.imim.es :: Avís legal i política de privacitat.