IMIM Logo2
Donación IMIM

Benvinguts

El Grup de Recerca en Farmacologia Integrada i Neurociència de Sistemes de l’IMIM (Institut Hospital del Mar d´Investigacions Mèdiques) i el Grup d’Anàlisi Neuroconductual del Centre de Regulació Genòmica de Barcelona ,en col·laboració amb diverses entitats i fundacions està portant a terme estudis clínics relacionats amb la millora del rendiment cognitiu en persones amb discapacitats intel·lectuals, d’origen genètic, o bé que pateixen una malaltia neurodegenerativa.

L’aproximació d’aquest tipus d’estudis és, forçosament multidisciplinari, en què hi participen especialistes en neurociències, farmacologia clínica, bioquímica, genètica, neuropsicologia, neurofisiologia i neuroimatge.

Actualment, estem interessats pels efectes pliotròpics en el sistema nerviós central de compostos dorigen natural, com els flavonoids.

L’ús de compostos naturals, molts d’ells presents en la nostra dieta, amb una elevada seguretat toxicològica, permet una ràpida translació dobservacions realitzades en models animals a estudis clínics, en voluntaris sans o pacients

Segueix-nos a FACEBOOK

Amb el recoltzament de:

Pielogosfjl Pielogosisc FRAXA Generalitatvertical Logo FMM x-fragil
Tecnio Pielogofes Pielogosfeder Piedown Pielogosmar

e-mail: cridard@imim.es :: 2012-2016© cridard.imim.es :: Avís legal i política de privacitat.